Αίολος Κατοικιες-Τρίκαλα Κορινθίας

Ξενώνας “Λίκνο” Τρίκαλα Κορινθίας προσφορές
29/08/2019
Ανώτοπος Φιλοξενίας Ξενώνας προσφορές στα Τρίκαλα Κορινθίας
02/11/2019

Χειμερινη προσφορα 200€ η διανυκτέρευση η προσφορα ειναι για 2 ατομα ,απο Δευτερα εως και Πεμπτη εχτρα εκπτωση 20%, καθε ατομο παραπανω 25€ , ξυλα για το τζακι για ολη την διαρκεια τις παραμονης σας . Η προσφορα δεν ισχυει για επισημες αργιες και εορτες

Ο Αιολος βρίσκεται στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας , σε ενα κτημα 2,5 στρεμματων και διαθετει δυο καταλυματα 68m2 εκαστο ,τον Ζεφυρο ενα ξυλινο σαλέ σε δυο επιπεδα και τον Βορεα απο πετρα και ξυλο και οι δυο μονάδες ειναι πλήρως εξοπλισμένες με δωρεάν Wi-Fi .Μπορουν να φιλοξενησουν απο 8 ατομα το καθε σπιτι. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας είναι 10χλμ. μακριά και απεχει 23 χλμ απο Ξυλοκατρο .

Ο Ζεφυρος σε χωριστά επίπεδα  περιλαμβάνει στον οροφο 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με πουπουλένια παπλώματα  ανατομικά στρώματα και τηλεόραση , μπάνιο με τζακούζι, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη) με τραπεζαρία, wc, και τζάκι , αυτόνομη θέρμανση.

Ο Βορεας περιλαμβάνει  2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με πουπουλένια παπλώματα ανατομικά στρώματα και τηλεόραση , μπάνιο , μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και στο βουνό , επίσης σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τζάκι, κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη) με τραπεζαρία  , αυτόνομη θέρμανση.

Οι κατοικιες διαθετουν LCD, DVD, HI-FI, Home cinema στο σαλονι, μπανιο με υδρομασαζ (Ζεφειρος), WC, τζακι, στεγνωτηρα μαλλιων (πιστολακι), σιδερο σιδερωματος, ασυρματο ιντερνετ (wi-fi) δωρεαν, παρκινγκ, κηπο, εγκαταστασεις μπαρμπεκιου

Προτείνουμε να φουλάρετε το ντεπόζιτο γιατι στα Τρίκαλα δεν θα βρείτε κάποιο βενζινάδικο. Το πιο κοντινό είναι στο χωριό Ρίζα, ή στο Ξυλόκαστρο.

Καλό είναι να έχετε μαζί σας μετρητά καθώς κάποιες επιχειρήσεις (οπως και εμεις)μπορεί να μην δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Τηλέφωνα:  27430 91181-6977222188  Ιστοσελίδα: https://www.aioloskatoikiesgr/ http://www.facebook.com/pages/Αίολος-Κατοικιες/254167971323525

FB: https://www.facebook.com/aiolos.katoikies

Που ειμαστε (χαρτης):

Ο Αιολος απεχει 141χλμ απο Αθηνα και 116χλμ. απο Πατρα . Στο 120χλμ απο Αθηνα και 95χλμ απο Πατρα μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στριβεις  στην εξοδο για Ξυλόκαστρο και ακολουθούμε την διαδρομή προς Τρίκαλα , στα 23 χλμ απο το Ξυλοκαστρο βρισκουμε την Β! είσοδο για Κατω Τρικαλα στριβεις αριστερα , στα 350 μετρα υπαρχει διασταυρωση στριβεις δεξια , 80 μετρα μετα ειναι η εισοδος για το κτημα και το σπιτι . Καλως ηρθατε .

https://www.google.com/maps/d/edit?ie=UTF8&hl=el&msa=2&mid=zRjWJSPkQppg.kXW0RUjanB-k

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *